+31685021108 info@chrahairbeauty.nl

Haar Botox

 

 

 

 

 

 

Wat is Haar Botox?

Haar Botox is een herstellende en gladmakende haarbehandeling die beschadigd haar en beschadigde haarvezels herstelt. Een combinatie van ingrediënten zoals kaviaarolie, antioxidanten, vitamine B5, vitamine E en collageen repareet en voedt beschadigd haar, en werkt vochtinbrengend, verzachtend en gladmakend. De behandelig is geschikt voor alle haartypen en het resultaat is drie tot vier maanden zichtbaar en voelbaar. 

Voordelen van Haar Botox

Anders dan een keratinebehandeling, is Haar Botox een niet-chemische, diep voedende treatment die het haar glad maakt en frizz en pluizend haar tegengaat. Een keratinebehandeling bevat vaak het chemische, gladmakende formaldehyde, terwijl Haar Botox het haar voedt met natuurlijke ingrediënten.  

Voor wie is Haar Botox geschikt?

Haar Botox is veilig voor ieder haartupe, maar is met name effectief wanneer je droog, dof of beschadigd haar hebt, of zelfs gespleten haarpunten. Last van futloos of dunner wordend haar? Ook dan doet Haar Botox wonderen. Haar Botox maakt het haar niet zo steil als een keratinebehandeling, maar kan dik en springerig haar wel gladder en minder pluizig maken. al het haar heeft Proteïne en hydratie nodig, dus er is geen haar dat hier niet van zal opknappen.

Hoe gebruik je Haar Botox?

Afhankelijk van het product kun je Haar Botox thuis gebruiken, maar het best kun je het aan een professional overlaten. Na een wasbeurt en het volledig drogen van je haar, wordt het product aangebracht over de lengte van je haar. Na 30 minuten wordt het product uitgespoeld en kan het haar gestyld worden.

MEER INFO COMING SOON

 

 

 

 

 

MEER INFO COMING SOON